Har din bil en aircondition er det en rigtig god idé at få den serviceret en gang imellem. Munkebo Autoservice tilbyder servicering af din aircondition i bilen. Med en aircondition som virker i bilen, er du klar til de varme sommerdage. 

Med en jævnlig servicering af din aircondition i bilen, sikrer du at den virker optimalt og kan køle dig og kabinen ned på de varme dage. 

Hvorfor skal min aircondition serviceres?

Du skal sende din bil til aircondition service for at sikre at den fungere optimalt. Aircondition systemet  i bilen er et lukket system som over tid mister sin effektivitet. Årsagen til det, er at over tid vil noget af den kølevæske som er i systemet forsvinde. 
Det er derfor vigtigt at sende sin bil til aircondition service. Ligesom hele bilen også af og til skal til service, for at få tjekket op på at det hele fungere som det skal.

Hvis du oplever at din aircondition ikke fungere optimalt, anbefaler vi at du kommer forbi Munkebo autoservice. Vi står klar til at hjælpe dig, og sørger for at du får en kølig køreoplevelse i fremtiden.

Spar penge med aircondition service

At vedligeholde sin bils aircondition, betyder at man på den lange bane spare penge. Ved at man regelmæssigt sende sin bil til aircondition service, sørger man for at eventuelle fejl på systemet bliver opdaget og rettet. Ved ikke at servicere sin aircondition, risikere man at det pludselig kan gå i stykke og at det kan kræve en udskiftning af hele systemet. 

Pris for aircondition service

Prisen for aircondition service afhænger af hvilken mærke og model din bil er. Kontakt os i dag, for at høre prisen for aircondition service af lige præcis din bil. 

Book aircondition service i dag

Ring i dag på tlf. 65 97 46 07 eller send os en mail på info@munkeboautoservice.dk for at booke tid til servicering af din bils aircondition.