Når din bil skal på autoværksted kan det være bøvlet at få dagen til at hænge sammen hvis ikke man har en ven eller et familiemedlem til at hjælpe med kørsel til arbejde, skole eller andet. Når du får din bil serviceret hos Munkebo Autoservice har du mulighed for at leje en lånebil så du stadig kan komme på arbejde, i skole og overholde alle dine aftaler.

Når reparationen på din bil er færdig laver vi en simpel byttehandel mellem din bil og lånebilen så den er klar til den næste kunder der har brug for den. Du finder os i Munkebo tæt på Kerteminde, Agedrup og Seden. 

Kontakt os og hør mere

Hvad koster det at leje en lånebil?

Vores lånebiler lejes ud for til fornuftige priser som enhver bilejer kan overkomme. På den måde skal du ikke bekymre dig det mindste når du skal have din bil serviceret. Prisen på vores lånebiler er som følgende:

  • Leje pr dag 250.- inkl. 100 km. pr. dag
  • ​​Efter 100 km.  2.- pr. kilometer
  • Anvendt brændstof påfyldes af lejer

Fornuftig lånebil hos Munkebo Autoservice

Vores lånebiler er altid klar til brug, da de får samme behandling i autoværkstedet som kundernes biler. Hos Munkebo Autoservice kan du kun leje fornuftige lånebiler til fornuftige priser. Vi garantere at den nok skal få dig komfortabelt fra punkt A til punkt B.

Få et uforpligtende tilbud på en lånebil

Hos Munkebo Autoservice behøver du ikke tænke på hvordan du skal få dagen til at hænge sammen når din bil er til autoservice. Vi ligger inde med lånebiler af fin kvalitet, som komfortabelt kan bringe dig fra punkt A til punkt B. Du kan ringe til os på telefon 65 97 46 07 eller sende en mail til info@munkeboautoservice.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på autoservice og en lånebil.

I øjeblikket har vi følgende lånebiler, du er velkommen til at benytte dig af:

Bil 1

​Mini Clubman Cooper S  1,6  174hk
5 Personers med Manuel gear, 15 km/l

1


Bil 2

Peugeot 208E S  1,6  174hk
5 Personers med Manuel gear

1