Når man har en bil, skal den af og til sendes til service. os Munkebo Autoservice kan du sende din bil til service, og sikre dig at alt er i orden. Vi servicerer de fleste bilmærker og modeller. Kom forbi og lad os hjælpe dig og din bil. 

Vi er et Automester værksted, hvilket er din garanti for at vores mekanikerer er opdateret med den nyeste viden indenfor biler. Vores mekanikere er på kursus mindst 2 gange om året. Derfor kan vi løse alle problemer din bil måtte have. 

Hvorfor skal min bil til service?

Ved et serviceeftersyn bliver din bil tjekket grundigt igennem, for at finde eventuelle fejl og mangler. At sende sin bil til service, kan forhindre store værkstedsregninger i fremtiden. Fejl og mangler vil blive opdaget og repareres inden det bliver alt for dyrt. Serviceeftersyn er ikke lovpligtigt, men hos Munkebo autoservice anbefaler vi at sende bilen til service. 

Hvor ofte skal bilen til service?

Det anbefales at bilen kommer til service mindst 1 gang om året. Det afhænger af hvor mange kilometer du kører. I servicebogen kan du se hvor mange efter hvor mange kilometer din bil skal til service. Hvis du ikke kører det antal kilometer i løbet af 1 år, anbefales det at bilen sendes til service 1 gang om året.  Vi udfører serviceeftersyn på de fleste mærker og modeller.

Hvad koster service af bil?

Prisen for service af din bil afhænger af hvilket mærke og model det er, samt hvor gammel bilen er. Kontakt os for at høre prisen for et serviceeftersyn af lige netop din bil. 

Book service til din bil 

Skal bilen til service? Ring til os på tlf. 65 97 46 07, send og en mail på info@munkeboautoservice.dk, eller benyt vores kontaktformular hvis du har spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning omkring din bil.