Når man har en bil, skal den af og til sendes til service. Hos Munkebo Autoservice i Munkebo nær Kerteminde, Agedrup og Seden kan du sende din bil til service, og sikre dig at alt er i orden. Vi servicerer de fleste bilmærker og modeller. Kom forbi og lad os hjælpe dig og din bil.

Vi er et Automester værksted, hvilket er din garanti for at vores mekanikere er opdateret med den nyeste viden indenfor biler. Vores mekanikere er på kursus mindst 2 gange om året. Derfor kan vi løse alle problemer din bil måtte have. 

Kontakt os og hør mere

Hvorfor skal min bil til service?

Ved et omhyggeligt serviceeftersyn bliver din bil gennemgået i detaljer for at finde og rette eventuelle fejl og mangler. Ved at sende din bil til service kan du undgå at få store værkstedsregninger i fremtiden.

Vores erfarne teknikere vil opdage og reparere fejl og mangler, inden de udvikler sig til dyre problemer. Selvom et serviceeftersyn ikke er pålagt ved lov, anbefaler vi hos Munkebo Autoservice, at du sender din bil til service.

På den måde kan du være sikker på, at din bil kører optimalt og du vil undgå potentielle besværligheder på længere sigt. Vores mål er at holde din bil i topform og spare dig for unødvendige omkostninger og bekymringer.

Hvor ofte skal bilen til service?

Det er stærkt anbefalet, at din bil bliver serviceret mindst én gang om året, afhængigt af det antal kilometer, du kører. Du kan finde specifikationerne i servicebogen, hvor det er angivet, hvornår din bil skal til service baseret på kilometerstanden.

Hvis du ikke når det angivne kilometerantal inden for et år, anbefales det stadig at sende din bil til service mindst én gang om året. Hos os udfører vi serviceeftersyn på de fleste mærker og modeller, og vores erfarne teknikere vil sikre, at din bil modtager den nødvendige pleje og vedligeholdelse.

Vi udfører serviceeftersyn på de fleste mærker og modeller.

Hvad koster service af bil?

Prisen for service af din bil afhænger af hvilket mærke og model det er, samt hvor gammel bilen er. Kontakt os for at høre prisen for et serviceeftersyn af lige netop din bil. 

Book service til din bil 

Skal bilen til service i Munkebo Kerteminde, Agedrup eller Seden? Så ring til os på telefon 65 97 46 07 eller send en mail til info@munkeboautoservice.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.