Munkebo Autoservice tilbyder service af hybrid- og elbiler. Flere og flere køber en hybrid- eller elbil, og Munkebo Autoservice følger med udviklingen og tilbyder derfor service af din elbil eller hybridbil. Vi har udstyret og uddannelsen til at servicere din el- eller hybridbil. Vi er dit lokale autoværksted i Munkebo tæt på Agedrup, Kerteminde og Seden, hvor du er garanteret en god service. 

Kontakt os og hør mere

Hvorfor skal min elbil til service?

Selvom en elbil ikke har en forbrændingsmotor, skal den stadig til service i nogenlunde samme interval som en bil med en forbrændingsmotor. Det skyldes, at selvom elbilen har færre mekaniske dele, er der som regel brug for øget service af bremserne.

Det skyldes, at i en elbil bruges bremserne ikke lige så ofte, da bilen motorbremser mere. Det giver en forhøjet risiko for rust og skidt i bremserne. 

Udover at bremserne oftere skal tjekkes, er det også en god idé at få tjekket og vedligeholdt batteripakken i elbilen. De fleste elbiler skal til service én gang om året, eller når de har kørt mellem 15.000 - 30.000 km. I bilens servicebog kan du se hvor ofte den skal til service. Er du i tvivl, så kontakt os

Derfor bør man få lavet service af hybridbil

Har du en hybridbil anbefales det at den skal til service i samme interval som en bil med en forbrændingsmotor. Årsagen er, at el-motoren i hybridbilen har olie og i høj grad ligner motoren i en almindelig bil. 

En hybridbil, ligesom en elbil, motorbremser også mere end en bil med en almindelig forbrændingsmotor. Det giver en forøget risiko for rust og skidt i bremserne, og derfor skal bremserne tjekkes jævnligt for at sikre at de fungere optimalt. 

I hybridbilens servicebog kan du se hvor ofte producenten anbefaler at bilen bliver serviceret. Er du i tvivl, så kontakt os

Pris for service af elbil eller hybridbil

Prisen for service af din hybridbil eller elbil afhænger af flere faktorer, herunder mærket og modellen af køretøjet. Hvert mærke har sine egne serviceomkostninger og specifikke krav, der skal opfyldes under vedligeholdelsen. Kontakt os for at høre prisen for service af netop din model.

Kontakt os for booking af service

Du kan ringe til os på telefon 65 97 46 07 eller sende en mail til info@munkeboautoservice.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os og book tid